maandag, september 20, 2010

WO I in 3D

4 maanden sabbatical, het is genoeg geweest. Het kriebelt langs alle kanten. Ik heb met een aantal gelijkgestemden een knoop doorgehakt. Vanaf vandaag ben ik fulltime actief in een nieuwe droom: ik zet me voor de volle 100% in om een nieuwe uitdaging tot een goed einde te brengen. We gaan een boeiend stuk historie tot op het bot uitdiepen en in twee mooie documentaires gieten. Over een handvol maanden beginnen we aan de 3D-opnamen van twee docudrama's over wereldoorlog 1 : één voor doelpubliek 14-18j (cijfercombinatie komt goed uit...) en één voor volwassenen. Gebaseerd op origineel 3D-fotomateriaal gemaakt aan het front, 100 jaar geleden.

Op deze blog (die voor die reden vermoedelijk Engelstalig zal worden) en op Facebook en Twitter zal de evolutie te volgen zijn. In bijlage reeds een preview, een "teasertje"...

So, stay tuned for more !!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

zeer goed ! waar kan ik me melden als medewerker ? ik zou graag in de research helpen. ik belde naar Cernun maar daar zei iemand dat j er niet meer werkte...
Wilfried Verbruggen

Paul Van Brabant zei

Hi Geert, fantastisch initiatief! Ben zelf een WOII fan hobyist. Die eerste WO boeit me ook wel.
Laat alvast weten via de blog hoe het loopt. Misschien kan ik wel wat helpen ..
PS: En misschien herinner je me nog, een ex oracle collega! Wat vliegt de tijd, ja 2014 zal er snel zijn.
Success
Paul
Paul Van Brabant 0475 36 81 29