maandag, december 14, 2009

To Vancouver or to Vancouver


Dat het tijd is om nog eens te bloggen, denk ik dan. Hoewel dit soort boodschappen gewoon op Feesboek zou kunnen, he. Bloggen vind ik nog steeds voor mensen die een betoog willen doen, een verhaal vertellen, dingen die te lang duren voor Feesboek.

Maar het moment in de geschiedenis, het "momentum" zoals dat zo mooi gezegd wordt, staat op deze foto en moét op de blog. Ik mag mijn 200+ dagelijkse blogbezoekers ook iets gunnen, want ze moeten tegenwoordig zeeeeer lang wachten op een beetje blognieuws : Elfje is een olympische pilote, àls ... het niet meer mis gaat tussen vandaag en 22 januari 2010 ... Waanzinnig fantastisch.

Ik kijk recht in de Canvas-camera. Dat ben ik gewoon. Maar : Elfje heb ik nog nooit zo naar mij zien kijken :-)

4 opmerkingen:

Dimitri Stuer zei

Hij wordt nog de meest bekende CEO van het land ! En over de grenzen heen.

Anoniem zei

inderdaad, ze blinkt als ze je bekijkt. je bent haar God, zekers?

Unknown zei

Om de bekendste CEO te worden moet hij nog wat stuutjes eten maar hij is bovenal een goeie entrepreneur met tonnen passie. Of het nu voor mensen of bobsleeën is.

Stefaan zei

Dikke proficiat aan alle teamleden. Prachtig wat jullie waarmaken. Succes.