maandag, september 21, 2009

Bobslee op autoloze zondag

Gisteren was het aanschuiven om een ritje te kunnen doen in een bobslee tijdens de autoloze zondag. Het BOIC had aan het Jubelpark de "Golden Sunday" georganiseerd. Massa's volk. Wachtrijen aan de bobslee tot 45 minuten. Ik had heel even een Disney-wachtrijgevoel.

In het VRT-journaal hoor ik zeggen "dat bobslee duidelijk zeer populair geworden is"... Verleden zomer heb ik mijn broek gescheurd voor 50.000 persoonlijke euro's omdat ik die populaire bobsleebaan aan de kust wou hebben in de zomermaanden. Duidelijk een jaar te vroeg.

2 opmerkingen:

lydie zei

misschien was Knokke niet de juiste plaats voor het evenement

Milo Anderson zei

The blog you shared is nice. But the content i could not understand as i can only understand english language.