woensdag, april 29, 2009

Gerets

Eric Gerets houdt het voor bekeken bij Olympic Marseille. Kennen we binnenkort dan de nieuwe bondscoach die onze Duivels naar het Europees kampioenschap loodst in 2012? Ik hoop alleszins van wel. De Sart mag een bende Duivels naar de Spelen in London begeleiden, en Gerets zet eerst een kers op de taart, een paar maanden eerder, in Polen/Ukraine.

Jaja. Duimen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

T's is crisis zeker he ??

Vorige maand een trainer naar het verre Oosten voor X-atl 100.000 euro per maand.

Vandaag een andere trainer naar dezelfde club (?) voor nog eens X-atl 100.000 euro per maand meer.

Voor de eerste de beste prutscompetitie!

Zie vorig WE naar de F1 in Bahrein. Ze schilderen daar de zitjes op de tribune in kleurtjes om de wereld de indruk te geven dat er volk zit. In realiteit was er amper volk.
Maar het kostte wel tientallen mio euro om het te organiseren.

En wij maar werken ... om na een jaar te horen dat er geen geld is voor enkele tientallen eurootjes meer ... want het is crisis.

Voor iedereen roepen ze er nog na. Ha ja ? ... ik ken er een paar die nog steeds met hun geld geen weg weten.

E

Rafke Magic zei

Gerets kan véél meer bij een "gewone" club verdienen dan bij de Nationale Ploeg. En, er zijn geïnteresseerden genoeg. 'k Vrees dat hij niet de nieuwe bondschaoch zal worden, maar hoop het stiekem wel natuurlijk ;-)
Hoewel, De Sart lijkt me ook een ideale kandidaat.

Anoniem zei

Hopelijk heeft Gerets geen Louis Vuitton aangeschaft in Marseille of hij zal op een veto stuiten van onze vriend Stijn Stijnen.

Ik hoop dat het Van Gaal wordt en dat resoluut de kaart getrokken wordt van het jeugdig talent.

Anoniem zei

ik vrees dat het onze prachtige bondsvoorzitter zelf zal worden die onze rode duivels zal leiden

ps. iemand al ooit het b-plein van ons nationaal stadion gezien (ideaal om uw benen op te breken)

ps. of nog beter, het fantastische "nationaal" complex te Tubize (daar waar er kruid tussen het gras staat en het hotelcomplex geen uitbaters heeft)

we maken er ons internationaal belachelijk mee

zolang den bond bevolkt blijft met "bobo's" die enkel en alleen aan zichzelf en vriendjespolitiek denken zullen we jammer genoeg nooit nog iets kunnen bereiken

FCG

Kaat zei

Hoe loopt je voorbereiding op de 20km van Brussel Geert?

Ik ken mijn box ondertussen, tis er eentje te ver naar voor...zeker voor mijn eerste deelname!

ps krijg je ook soms de indruk dat sommigen echt hun best doen om vermeld te worden in de verhalen van Koen Meulenaere?!

Geert Gitaar zei

@ Kaat : don't worry, ik sta in één van eerste boxen met nummer 2294........ Dat gaat tricky worden, zo constant voorbijgelopen worden tijdens het eerste anderhalf uur ... (of langer)...

Ik zou niet weten wie graag in Koen Meulenaere zijn verhalen voorkomt. Deze week zou ik bijvoorbeeld niet graag de vrouw van Karel De Gucht zijn ...

Kaat zei

Geert, ik wens je bij deze al enorm veel sterkte! Ik ken er nog enkelen die in box 2 mogen starten, maar ze zullen wel goed standhouden. Ze hebben zich goed voorbereid. Ik weet trouwens al één nummer waardoor je niet voorbij gelopen zal worden, 13432. Anderhalf uur is wel de moeite! ik heb mijn grens wat verder gelegd, al zal ik al zeer blij zijn de 20km uitgelopen te hebben hmmm.

Ik zou ook niet graag het onderwerp van de week zijn, deze week toch niet.