woensdag, maart 11, 2009

Operatie Lake Placid

Het zit er weer op. Gisteren was de 6de aflevering van Operatie Lake Placid te zien bij Canvas. Sinds verleden jaar heeft Canvas al 10 afleveringen besteed aan onze uitdaging. En wat voor afleveringen. Stuk voor stuk pareltjes, het label "Canvas" waardig.

Ik krijg bijzonder veel positieve reacties van mensen (bekenden en onbekenden) die de zalige mix tussen sport en wetenschap bijzonder weten te waarderen. Ook de reacties in de pers (sport- én mediajournalisten) zijn unaniem lovend.

Sjapoo Canvas.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Alleen jammer dat er zoveel vertraging op zit.

Anoniem zei

@ jnloco

Dat zegt journalist Hans Vandeweghe ook al. Ik kan dat begrijpen, maar de insteek van Canvas is om sport en wetenschap gemixed te brengen, met focus op de wetenschap. Sporza brengt het up-to-date nieuws kort op de bal, terwijl Canvas "the extra mile" gaat en dus niet op 1-2-3 die beelden kan omzetten in een excellent programma dat de grenzen van Sportweekend overschrijdt.

Anoniem zei

Ja daar zit wel iets in, er zijn inderdaad genoeg kanalen om de sportieve resultaten te volgen. En het moet geen realitysoap à la Wellens&wee worden...