maandag, maart 02, 2009

Communicatie

Misverstanden zijn niet altijd te vermijden. Ze zijn soms ook bijzonder grappig. Read on:

Onze bobslee technisch directeur, Paul Neagu, is een Roemeen die sinds jaren in Duitsland woont. Zijn Duits is zeer goed, Engels is voor hem een kwelling. Hij vraagt me via mail een foto van het bobsleeteam omdat de Duitse pers daar naar vraagt.

Geert: "Hey Paul, please find some photos in attachment. Chuuss."

Paul : "Danke sehr, Geert!"

Nu wil het lot dat mijn 'out-of-office' nog aanstaat omdat ik net terug ben uit vakantie. Paul krijgt dus een mail van mijn Outlook-machien: "I'm currently out of the office, please contact Saskia for urgent matters."

Paul antwoordt: "Kein problem, Geert. Chuuss."

1 opmerking:

Anoniem zei

bwah, de laatste keer dat ik met hem praatte vond ik zijn Roemeens ook niet zo speciaal

filoe