zondag, februari 08, 2009

Vancouver World Cup

De (zie titel) is achter de rug. De allereerste keer dat de nieuwe Olympische baan getest werd tijdens een wedstrijd van dit niveau. Wij zijn daar nog niet bij omdat we dat niet mogen, aan World Cups deelnemen. Volgend jaar moet dat wel kunnen, we zijn nu volop puntjes aan het verzamelen om te mogen deelnemen in de zogenaamde Champions League van het bobsleeën.

Die deksels snelle baan in Vancouver blijft voor verrassingen zorgen: meervoudige wereldkampioene Sandra Kiriasis (in één van de volgende afleveringen op Canvas wordt ze geinterviewd over onze Belgische lefmeiden) is pas 5de geworden. Very strange. Bangelijk baantje, durf ik nu reeds wanhopen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Eigenlijk ook weer niet zo verrassend. Het is een heel moeilijke baan, waar je veel op moet kunnen trainen. De Canadezen en Amerikanen zijn hierdoor bevoordeeld. Zij spelen hun thuismatch.

Anoniem zei

Beste Geert,

heb vandaag nog eens naar Lake placid gekeken, toffe televisie, je hebt een mooie BMW, und Sie sprechen überraschend gut Deutsch, doe zo voort en tot nog eens in de Val d'or misschien, of in Sint Martens Latem , who knows ???

mvg

Marc Van Hoecke

Rafke Magic zei

en vandaag in de gazet... da's zelfs tot hier geraakt ;-)
(de moderne technologiën, hé)