vrijdag, februari 06, 2009

stilte

't Is hier stil. Wordt me gezegd. Wordt me ook gemaild. Ik weet het, ik weet het. Antwoord ik altijd. Druk druk druk, allang geen fijn antwoord meer.

Deze week te veel gewerkt. Maar toch iets heel bijzonder gedaan in mijn dagindeling. Besloten om na 20u niet meer te werken, niet meer te mailen, niet meer te bellen, niet meer op te nemen. Dat verandert de stressfactor als ik in bed kruip. Ik kan immers een uur of 3-4 ontladen. Blijkt belangrijk. Ik slaap nu beter. Anders lig ik nog te piekeren, uren lang. Alsof mijn brein moet onthaasten, afkoelen. Nu is dat gebeurd via een aantal excellente TV-programma's zoals De Slimste Mens, Van Vlees en Bloed. Operatie Lake Placid. Lekker 'easy' om naar te kijken.

Ben ook Koen tegen het lijf gelopen op het derde verdiep van de VRT. Was fijn terugzien. Hij jogt. Ik ook. Maar niet genoeg. Hij te veel. Wat is nu 't beste?

1 opmerking:

Anoniem zei

Geert, stilte kan deugd doen!
wijze move! volhouden! niet simpel ik kan het weten, na vertrek bij SAP ben ik daar exact 3 weken in geslaagd... :-) Henk