woensdag, januari 14, 2009

Sankt-Moritz / Konigssee / Cesana

Het belooft een spannende maand januari te worden. Momenteel zijn de 4 bobsleemeiden opgesplits in twee winteroorden: één team neemt deel aan het junioren wereldkampioenschap in Konigssee, het andere team doet het senioren Europees kampioenschap in Sankt-Moritz.

Volgende week zijn ze allen tesamen actief voor de Europa Cup in Sankt-Moritz. Daar kunnen we naast veel voldoening en ervaring tevens puntjes pakken voor de wereldranglijst. Elfje zit nu reeds in Sankt-Moritz, omdat zij belang heeft bij veel ervaring in dat mondaine Zwitserse ski-oord. Als ze nu reeds kan oefenen, komt ons dat volgende week beter uit als we punten kunnen pakken. We mogen slechts één team naar het Europees seniorenbal sturen, vandaar dat Eva de pilote is op het juniorenfeestje in Duitsland.

Eind van de maand vertoeven we in Cesana (bij Turijn, Olympische site). Daar eindigt ons Europees verhaal van het seizoen 08/09.

Duimen voor puntjes !!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Veel succes!!


ps Geert, heb je opnieuw een cernum-loopteam op de 20km van Brussel?

Rafke Magic zei

da typt wel moeilijk... zonder m'n duimen!

Geert Gitaar zei

@ Kaat

Ja, maar ... de organisatoren hebben beslist om een maand (een maand !!!) voorrang te geven aan diegenen die verleden jaar gelopen hebben. En Cernum had vorige editie geen ploeg ...

Dat wordt dus niks, dat weet je zo. Er gaat in die voorrangsweek onmetelijk gesjoemeld worden.

Anoniem zei

Dit is wel erg jammer :o(

Dan maar als gewone deelnemer deelnemen, zonder nice colours. Ga je 'm ooit zelf nog uitlopen denk je, de 20km?

Ga je op het parcours staan met een standje?