dinsdag, december 30, 2008

Blog in 2009

Jaja, het jaar zit er weer op. Ben al een week aan het zoeken om mijn laatste tekstje van 2008 niet te laten starten met een al te gemakkelijke, traditionele zin. Maar het writer's block slaat al meerdere weken genadeloos toe. Vandaar: het jaar zit er weer op. Terug te vinden in talrijke eindejaarsspeeches, ontelbare boodschappen van burgemeesters en voorzitters van locale wijnliefhebbersgildes, duizenden nieuwjaarsbrieven die na "Lieve opa en oma" ook met datzelfde writer's block af te rekenen hebben.

Een blog zou in feite meer moeten zijn dan een hoopje bij mekaar gelulde zinnen. Een blog zou moeten een filosofisch trekje hebben. Of een flinke mening uiten over hetgeen gebeurt in deze fijne wereld. Of grappig uit de hoek komen. Of atleten en hun trainers en managers onder de loep nemen. Of een combinatie van al het voorgaande. Mijn blog voldoet aan die regels niet. Mijn blog is dus geen blog. Mijn blog is ook geen dagboek. Wat is mijn blog dan wel? Ik geraak er niet uit.

(kijk kijk, dat writer's block is weg geluld).

Happy 2009 aan iedereen !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wensen voor 2009 en hopelijk kunnen er sponsors gevonden worden voor de zes bobsleemeisjes verder te laten werken naar Vancouver 2010!!!


/Users/Toon/Desktop/Kerstkaart 2008-2009-5.jpg

Anoniem zei

regelmatig iets schrijven doet ons al plezier

fijn2009