donderdag, november 06, 2008

Kruishoutem en Ward

Mijn grote vriend en klant van het eerste uur, Ward uit Kruishoutem, is aan het joggen geslagen. Twee jaar na Canvas Marathon treedt hij in mijn bijzonder talentvolle joggersvoetsporen. Ik deed het om te vermageren. Ward wàs al zo mager als een spriet. Zalig: zonder reden gewoon graag afzien op beton. Néénéé ! Géén beton, net zoals in Galmaarden hebben ze daar een Finse piste. Amai. Sterk dorp.

Ward is nogal fier op zijn dorpje. Net zoals ik. Hij sluit tegenwoordig zijn mails af met "de man uit het dorpje met de meeste Michelinsterren". Dat kan ik jammer genoeg niet zeggen van Galmaarden.

Ik probeer hem warm te maken om samen een marathon "te doen". Die van de Médoc. Hoho, lopen langs al die fijne wijnkastelen die in plaats van water en frisdrank gewoon hun beste cuvées bovenhalen en de joggers laten degusteren. Je moet dan wel binnen de 6u binnen zijn, anders sta je niet in het klassement. Maar daar geeft geen kat om, toch niet met een aantal promilles in het bloed.

Maar euh, klopt Ward zijn stelling over die Michelinsterren, gasten?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

volgens mij wint brussel, of brugge !!!!

Anoniem zei

Dat zijn geen 'dorpjes' he

Anoniem zei

mijn sterren gaan naar dranouter

Anoniem zei

Of de stelling over de Michelinsterren klopt weet ik niet maar de rest klopt zeker!
Iemand die het kan weten.
Die marathon van de Médoc die zou ik wel zien zitten.

Geert Gitaar zei

jullie zijn mysterieuze anonymousen, hoor!