zaterdag, oktober 11, 2008

Hawai

Luc Van Lierde en Marc Herremans starten straks in de Iron Man in Kona. Spannend, ik wens hen beiden bijzonder veel succes. En ik hoop dat ze hun wens kunnen waarmaken. Luc wil beter doen dan verleden jaar (8ste) en Marc zou graag de besttijd van Moleda verbeteren (10u30).

In het geval van Luc moet je om 5u des zondagochtends uit de veren. Voor mij is dat zeer gemakkelijk want ik heb op dat fijne moment in het holst van de nacht een date met mijn bobsleemeisjes. Ze vertrekken dan in Zaventem naar Calgary om hun winterseizoen aan te vangen. Ik moet daar bij zijn om een hart onder de riem te steken.

Als ik om 5u30 naar huis rij, weet ik of Lucske het gehaald heeft. En zal ook al geweten zijn of Marc nog kans maakt.

Sterke sportieve momenten, morgenochtend...

Geen opmerkingen: