woensdag, augustus 20, 2008

straffe zoektermen


Ik kan analyses maken van de zoekopdrachten in Google en andere engines. Mijn bezoekers tikken dan mijn naam, of bobslee, of het woord gitaar. Soms wijkt het iets sterker af van de echte focus van deze blog. Gisteren zocht iemand "www ik wil borsten zien bewegen met muis". Daarna kwam de brave ziel op mijn blog terecht. (m/v) was aan het surfen vanuit Rotterdam.

Rarara. Waarom zet Google mijn blog in de resultatenlijst? Straks vallen de flikken hier nog binnen.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik zie soms ook rare zoekwoorden in mijn statistieken staan. Zoektermen die ik nog nooit gebruikt heb in een post, en waarmee mensen toe bij mij uitkomen. Vreemd allemaal.

Anoniem zei

is duidelijk een fout, als er iemand is wiens borsten ik helemaal niet wil zien bewegen zijn het zeker de jouwe

grtz filoe

ps. doe ze daar de groeten in het vogelnest

Anoniem zei

tsja, je zou voor minder van je stokje vallen . grtkes , tine