donderdag, augustus 07, 2008

Huub Fijen


Als piepjong verkopertje zat ik ooit oog in oog met (zie titel). Ik ben toen op een zeer onterechte en vooral afstotelijk boerse manier in de grond geboord door (zie titel). Ik heb me daar boven gezet. Na een paar dagen, evenwel. Veel uit geleerd. Vooral hoe het niet moet.

(zie titel) was gisteren (en de weken daarvoor) in het nieuws. En in woordenboekskes.

Meneer (zie titel): ik run vandaag een bedrijfje van een flink pak boven de 100 mensen. Het gaat zeer goed, en vooral zeer eerlijk. Dank om me ooit te laten zien hoe het niet moet.

9 opmerkingen:

Rafke Magic zei

;-)

Anoniem zei

ik ken die lul ook.
ghebt gelijk!

Kaat zei

Soms leer je inderdaad meer uit hoe het niet zou moeten zijn. En people-management blijft gewoonweg een gave die niet aan allen gegund werd...zonde!

core zei

nu kan je een nelson ha ha doen.
http://www.youtube.com/watch?v=_hnylJ2scVU

:)

Geert Gitaar zei

@ core: sterk !
:-)

Anoniem zei

Ik vind deze post goed! Natuurlijk is men onschuldig tot ...etc etc. Maar wie van de toren blaast krijgt de wind al wat rapper van voor. Ondertussen blijven wij ook ons ding doen en nemen we dit mee als les, een les in hoe het niet moet! Henk

Eric Vancernum zei

Cernum (and its way) is the best !

Chris zei

Hahaha, ik heb ook voor die gast gewerkt, maar niet lang.
Toen hij het bedrijf waar ik werkte (MBS) overnam, en hij met zijn speech begon: ... als onze klant een wasmachiene met bloemen op wil, dan leveren wij die... toen ben ik beginnen soliciteren. Paar weken later was ik weg.
Dit had niet meer met IT te maken.

Gelukkig nu trotse eigenaar van een eigen bedrijf met bekwame consultants.

Voor mij was dat ook het voorbeeld van hoe het zeker niet moet.

Anoniem zei

Wie kan me uitleggen hoe iemand die al zovele mensen bedot heeft via sterfhuisconstructies, op dit moment nog zaakvoerder kan zijn...

http://datanews.knack.be/ict/nieuws/nieuwsoverzicht/2011/09/21/kortrijks-bedrijf-verkoopt-pashokjes-met-3d-bodyscanners-in-het-buitenland/article-1195107577147.htm