woensdag, juli 30, 2008

Sankt-Moritz


Het is eens iets anders, zo een vakantiefoto die niet van jou is op je blog zetten na je eigen vakantie... Maar deze heeft een mooie link naar de bobsleewereld: J. uit H. staat hier voor de ingang van de mooiste bobsleebaan ter wereld.

Schrijft hij: "Been there ... together with the mysterious headless doughter ... baan ligt te midden van een golfcourt ... opgepast voor rondvliegende golfballetjes (no kidding) ... "

Hey Jeroen, ik denk dat ze daar in Sankt-Moritz in de zomer niet aan bobsleeën doen en dus geen risico hebben dat die deksels harde golfballetjes op het hoofd van pakweg the Belgian Bobsleigh Ladies terecht komen. In de barkoude Sant-Moritz-winters lopen er bovendien geen vermaledijde golfers rond tussen razendsnelle bobbers die de natuurbaan naar beneden hossen tegen 130 km/h én aan minus 10 Celcius.

Natuurbaan? Jaja. Enige in de wereld die niet kunstmatig is aangelegd én die geen hulp krijgt van tientallen frigo's. 't Is daar geen weer voor golfers, Jeroen. Toch niet in de winter. En o ja, de gevaarlijkste bocht van de piste zit rechts van je oor (links voor jou): de "Horse Shoe".

En bedankt om die stickers aan te brengen, he Jeroen. Hebben ze niet te veel geklaagd, die Zwitsers?

1 opmerking:

Anoniem zei

http://www.thisisthelife.com/en/snow-golf-in-st-moritz.htm