maandag, mei 19, 2008

Roen of Zwoen?

Interessante blogger uit mijn dorp leren kennen, bloggewijs dan, want ik zou op de man geen gezicht kunnen plakken, vooralsnog.

Na een concert van Elliott Murphy heeft hij de brand van de kerk van G. gefilmd en op zijn blog gezet. Beklijvende beelden.

En hiermee stopt ook mijn geschrijf over de brand. Vermaledijde lezers lieten me al weten dat er twijfel bestaat over mijn kerksympathie sinds ik zo vurig (wat een woord) pen over het gekende inferno.

Binnenkort veel nieuws over het bobsleeteam.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Geert!

Foto van mijn idiote kop vind je hier op mijn blog:

http://roenhetzwoen.skynetblogs.be/post/5741762/the-drugs-dont-work

We hebben mekaar overigens ooit eens de hand geschud na een optreden in het Baljuwhuis van jou, samen met de andere leden van Eskimo (de Duran broers; JP kende ik al van daarvoor trouwens met zijn vorige groepen), maar ja; da's ook weeral een jaar of 5 geleden :-)

Groet!
Roen