maandag, mei 12, 2008

Brandstapel


Er zijn wel kalmere manieren om mij te forceren iets te pennen op mijn blog. Ik weet dat ik veel te lang niets van mij laat horen, maar dit gaat nu toch wel iets te ver. Vannacht is de kerk van het mooiste dorp van Vlaanderen helemaal uitgebrand. Nog slechts een paar muren staan recht. De toren dateerde uit de dertiende eeuw. Gone with the wind now. Eerder: gone with the fire.

Shame shame shame on you voor die vermaledijde loezers die niks anders te doen hebben dan zich met vuurpijlen aan te stellen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik schrok er zo van...
En wij stonden op het punt om in Galmaarden te trouwen. Uiteindelijk, na lang wikken en wegen in het begin van dit jaar dan toch maar beslist het niet volgens de traditie te doen en in het kerkje van Ronchin te trouwen. Voorgevoel?

Anoniem zei

tja geert,

wij stonden erbij en keken ernaar, het was een hallucinant beeld, moeilijk te vergeten (Tom heeft een groot deel gefilmd, indrukwekkende beelden)

het benefietconcert in het Baljuwhuis eindigde in mineur (en chaos)

grtz Filoe

ps. waar spreken we af voor morgenavond (voetbal)??

Anoniem zei

jawadden! ben gisteren eens gaan kijken. Je wordt er heel stil van!!!!

Anoniem zei

ik verkaste jaren geleden van 't "dorp" naar Aalst maar werd gisteren wel héél erg stil toen ik het nieuws vernam en de beelden zag