maandag, april 28, 2008

Bizarre piek


Ik weet het. Ik weet het. Het is hier veel te lang stil. Maar help me nu even met het zoeken naar een antwoord op het volgende raadseltje:

Ik heb dag na dag tussen de 100 en 200 bezoekers. Dat is heel fijn. Dat zijn trouwe bezoekers die ik iets vaker een kijkje in mijn drukte zou moeten gunnen. Het was ooit meer dan het dubbele, toen ik er lustig op los blogde. Maar .... op 31 maart heb ik een piek gekend van 1235 unieke bezoekers. Ik heb begot geen flauw idee waarom.

Jullie wel ?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarschijnlijk spambots.

Anoniem zei

ik heb 31 maart altijd al een bizarre dag gevonden, ik gok op aliens

of anders het feit dat die dag het artikel in de krant stond dat Leen iets gebroken had

grtz

bbborrel Nils

Anoniem zei

Vreemde zaak!

Anoniem zei

Dat was een vervroegde 1 april grap.

The godfather.

Rafke Magic zei

ondertussen blijft het hier wel stil :-(

Anoniem zei

In Galmaarden hebben ze ondertussen een bizarre manier gevonden om het vuur van Pinksteren te herdenken...