woensdag, maart 05, 2008

Verlies


Ettelijke tientallen miljoenen verlies. Daar gaat het over bij Spyker Cars, het peperdure poepsjieke automerk. Je moet er al voor naar Antwerpen om er eens eentje louter toevallig en zeker sporadisch tegen het lijf, euh de carrosserie te lopen, euh te rijden.

Ik lees in De Tijd dat het bijzonder slecht gaat met Spyker en dat hun Formule-1 team daar voor iets tussen zit. Dat zijn verdorie nog eens grootte-ordes, zie, 37 miljoen euro verlies en dat dan wijten aan een sportteam!

(naar het schijnt is grootte-orde een verkeerd woord, maar vinden jullie niet dat er iets wringt met de zin als ik zou zeggen 'dat het verdorie nog eens orders van grootte zijn, zie'?)

(ik ben ook van mening dat er iets wringt met het woord wringen, want wie heeft in godsnaam ooit die 'w' uitgevonden omdat dat zogezegd beter klonk dan een 'v' vooraan?)

De kans dat Cernum, Viessmann, Alti, Capture Experts en SAP Belgium ooit ten onder gaan aan hun bobsleeteam is zeer klein. Mijn vergelijking alsof bobslee├źn het "formule-1 van het ijs" zou zijn, ga ik niet langer gebruiken...

1 opmerking:

Anoniem zei

zou liever in een spyker rondbollen dan in een bobslee. toch in a'pen :-)