zondag, maart 16, 2008

Commentkakkers


Ik heb het heel lang kunnen volhouden. Meer dan twee jaar lang is deze blog gespaard gebleven van die ergerlijke commentkakkers die "Please click here" en "Read here" uitbraken over de commentpage. Nu komen ze met de regelmaat van de klok binnen en heb ik besloten om "word verification" aan te zetten. Dat zal al verhinderen dat IT-robots mijn blog bevuilen. Als het verschijnsel nog niet volledig verdwijnt, weet ik dat het geen machines zijn, maar echt levende wezens. En dàn, dan ga ik nog sterker uit de hoek moeten komen door comments eerst zelf te reviewen en dan pas op "publish" te klikken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

euh? het werkt niet zoals je beweert dat het zal werken, geert

Anoniem zei

toch wel. bij mij alleszins.
je was misschien wel te snel, anonymous !
waarschijnlijk was dat ding op de server nog niet geactivieerd.