zondag, februari 10, 2008

Zoekertjes


Het is mooi geweest in Igls. Het wereldkampioenschap voor junioren (< 26 jaar) heeft een mooie 9de en 11de plaats opgeleverd voor onze bobsleemeiskes. Ik kijk tevreden terug naar een succesvolle opbouw van nul naar iets. De concurrentie in Igls was bikkelhard. Er zijn wel meerdere teams die zo'n titel op hun palmares willen zien prijken.

In de komende twee weken zijn de meiden op rust gesteld. Ze hebben het verdiend. Ik heb mijn rust net achter de kiezen en mag er terug in vliegen. Maandagochtend zet ik de traditionele drukte weer in gang.

Ik ben aangenaam verrast door de "adoptie" van ons bobslee-virus in Vlaanderen. Als zelfs de "vuile jeanetten" van het Aalsterse carnaval ons gedenken in hun gekste en wildste dromen, dan zeg ik bij mezelf: "tiens, tiens, dit heeft niet enkel iets sportiefs teweeg gebracht" ... En ... het moet in feite allemaal nog beginnen...


Wie de leuke dames op de foto herkent, mag steeds hun gegevens aan mij doorspelen. Wie bovendien weet waar die vierde 'bobslet' is, verdient een Aalsterse Cernum-prijs. Shoot.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geert,

nooit gedacht dat je ons zou herkennen

grtz
filoe

Anoniem zei

veel te kalm op deze blog !
we missen info in deze spannedne tijden!