donderdag, januari 17, 2008

Vlaanderen, meer niet


Als ik de Belgische bezoekers van onze blogs op een landkaartje projecteer, merk ik dat we de Waalse kant van ons landje niet overtuigen...

Kijk zelf maar eens.

Het is tijd dat daar iets à la Canvas uitgevonden wordt... "Arte Bob" zou een leuk programma kunnen zijn. Volgende week krijgen we een dubbele pagina in La Dernière Heure. Misschien worden we dan iets meer populair? Ik duim. In het frans "Je pouce". Nee?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

In het Frans zeggen ze 'Bonne merde' om iemand succes te wensen. En je mag niet met 'merci' antwoorden, want dat brengt ongeluk! p.s. dit keer eens niet van de podcast geraapt =)

Anoniem zei

Als er bij een bepaalde gemeente geen bolletje staat, wil dat dan zeggen dat er geen bezoekers zijn, want als dat zo is klopt jouw kaartje niet.
Alain
Blankenberge (=niet aangeduid)

Anoniem zei

volgens mij klop je kaartje ook niet want ik heb de blog als startpagina staan.Ik woon in dat 3 de bultje helemaal bovenaan en daar staat ook geen bolletje

Anoniem zei

Kijk, zo'n kaartje is gebaseerd op basis van statistieken van de internetprovider inbelpunten. Je zal toch ongetwijfeld ook al ooit op sites regio gebonden reclame gezien hebben die toevallig overeenstemt met jouw regio maar zelden over je eigen dorp/stad gaat. Aan de hand van je IP adres kan men je looatie bepalen tot op zo'n 30 km nauwkeurig (dat is mijn ervaring) vandaar dat het nooit 100% klopt maar het geeft wel een goede impressie. Mijn bolletje staat ook niet helemaal juist en ik ben nochtans een dagelijkse bezoeker dus geen paniek ;)

Geert Gitaar zei

hey alain en anonymouskes: de uitleg van de vorige anonymous hierboven is zeer correct.

Anoniem zei

dank u, voor de uitleg. Nu zijn we weer wat slimmer geworden en weten ook weer hoe dat werkt