donderdag, januari 24, 2008

Supporters


Het ziet er naar uit dat heel wat supporters wensen af te zakken naar Winterberg voor de Europa Cup op vrijdag en zaterdag. Van heinde en verre rijden bussen naar het winterdorpje in Nortrein Westfalen. Vlaggen worden geprepareerd, toeters en bellen uit de kast gehaald.

We spelen daar een thuismatch. Weinigen hebben de bobbaan zo kunnen leren kennen als onze meiden. De huidige wereldkampioene is eergisteren gecrashed in bocht 13. Onze meisjes niet. Ik hoop vurig dat het van 't weekend ook zo gaat. Dat het vooral niet andersom is. Er is een heel klein verschil tussen waanzinnig snel naar beneden en ... shit, oooops, merde alors, mislukt... Mijn hartslag zal tussen 15u en 17u boven de 100 gaan, dat weet ik zeker. Alleen al van de zenuwen, niet van de inspanning.

Maar honderden Belgen gaan de stress helpen draaglijk maken. De Japanners, de Russen, de Canadezen en Amerikanen,de Croaten, geen van hen heeft een paar tientallen autocars laten aanrukken. Wij wel. Man, man, man...

12 opmerkingen:

Rafke Magic zei

dus ni teveel koffie, cola en Red Bull toestanden drinken, hé ;-)
(anders is den hartslag nóg hoger)

Anoniem zei

ge gaat daar toch met ons (uit het nietige verre Galmaarden) toch nen goeien Duvel drinken,

tot zaterdag

filoe and friends

ps. kunt ge ons daar geen ritteke laten meerijden met het Oost-Duits team?? Graptjen

Anoniem zei

Veel succes gewenstvan een oude compangon de route... en tja verzorg je een beetje want al die stress dat kan niet goed zijn(en dan bedoel ik niet met duvels drinken he filoe)
ilse vaes

Anoniem zei

en wat denk je van de stres als je dochter een zo'n snel ding zit, ik heb de bibber al nu ik dit type

Anoniem zei

ik denk dat onze meisjes ook zitten te bibberen. hun blog blijft onaangeroerd. :-). Een tip voor de supporters geen foto's nemen met flits, op of nabij de bobbaan. Ten strengste verboden, veiligheid van de rijders gaat voor. T'is maar dat je het weet. :-)

The Godfather

Anoniem zei

Geert, ik breng een Belgen Trui mee. Jij doet hem aan?
:-)
Henk

David aka Letman zei

Believe. Succeed.

Anoniem zei

iemand enig idee of dit op één of andere manier live te volgen is ? (al is het maar het uitslagenbord)

Anoniem zei

Uitslagen op: www.zielhaus.info

Anoniem zei

Woow: zie ik het goed: tussenstand na 1 dag: Belgie op 8e plaats! Schitterend! Heel mooi initiatief en nog eens duidelijk als we geloven in onze sportmensen en middelen ter beschikking stellen, dan zijn de resultaten daar ook. Dikke proficiat!

Anoniem zei

Goed nieuws zo te zijn! Blijven gaan met die banaan =)

Anoniem zei

Goed nieuws zo te zijn! Blijven gaan met die banaan =)