woensdag, januari 02, 2008

Het gaat goed

Het gaat beter en beter met mij. Mijn cijfers gaan achteruit, maar dat is nu net wat ik altijd al hoopte. In 2004 heb ik 8000 mails verstuurd, in 2005 waren het er 9250, in 2006 brak ik al mijn records met 11500 outgoing mails.

Wat blijkt? Mijn voornemen om minder mails te sturen (dd 1 jan 2007) is realiteit geworden. Slechts 9500 mails zijn via mijn 'outbox' in mijn 'sent items' terecht gekomen.

Het gaat dus goed met mij!

4 opmerkingen:

Kaat zei

De vraag is of een maximum aantal mails niet een efficiƫntere doelstelling was in de zin dat vooral de relevantste mails voorrang zouden krijgen ;)

Geert Gitaar zei

je hebt een punt!

bon: 12 maanden maal 600 mails maximaal is 7200 max.

talk to you in a year, he kaat....

Anoniem zei

Aha, een mail analyse !

Ik heb uit nieuwsgierigheid bij mezelf ook eens gekeken en constateer dat ik procentueel gezien op 30 % van de inkomende mails gereageerd heb met een uitgaande mail : ongeveer 6000 inkomende per jaar en 2000 uitgaande.

Die 30 % is eigenlijk zo slecht nog niet als je rekening houdt met de spam en Cc cultuur waarin we leven :)

Geert Gitaar zei

@ anonymous

het klopt inderdaad dat het beter is om niet op alles te antwoorden, want hoe meer je antwoordt, hoe meer je terugkrijgt, en hopsa.... het euvel is geschied.