donderdag, januari 10, 2008

Frustratie

In een groep van 100 mensen zal er altijd wel eentje zijn die gefrustreerd reageert en zich dan op een liefst zo boerse manier afreageert op initiatieven die de media halen.

Awel zie ... het is zo ver. Ik wens jullie te laten meegenieten van een fijne discussie die ik gestart ben met een leuke mens wiens naam Johan is.

Bij Canvas wordt me vaak gevraagd om zoveel mogelijk mensen naar de Canvas site te lokken. Ik zal Canvas nu eens een echt groot plezier doen. Ga allen eens naar deze post op de Canvas blog kijken.

Joepie. Tom, de webmaster bij Canvas, zal me eeuwig dankbaar zijn. Nee, Tom ?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

ach Geert, hoge bomen vangen veel wind, zekers ? Die Johan doet waarschijnljk de afwas in een 4e provinciale voetbalclub

Anoniem zei

ik zou daar zelfs niet op reageren

Anoniem zei

ergens iemand die jaloers is ? Man man man toh, kleingeestig en zielig !!!

Zou het http://www.linkedin.com/pub/2/479/35 kunnen zijn ? Indien ja, dit kunnen zijn coord zijn http://www.eu.anritsu.com/contacts/default.php?contact_country=Belgium - Hij heeft mogelijks ook ooit een marathon gelopen : http://www.uitslagen.nl/uitslag?id=2006100814901 of een 1/2 marathon http://www.sport.be/running/nl/brusselscityrun/uitslagen/halvemarathon.stm ???


Het succes, de roem en whatever is je in ieder geval gegund van mijn kant !

Anoniem zei

Dat noemen we dan 'tijd teveel hebben' =/

Anoniem zei

haha ! koen Fillet achterna !!!
Jij ben de nieuwe Koen van het bobsleeteam. Remember zijn problemen in New York?

Anoniem zei

Tja Geert, ik kon het niet laten...

Tine

Rafke Magic zei

niks van aantrekken... shit happens!