donderdag, januari 31, 2008

Fier


(c) Brodelet/Carton - Fans in Winterberg, Europa Cup bobslee 2008

Ik dien me te verontschuldigen voor de zware vertraging in mijn blogwerk. Voilà, dat moest er even uit. Het is evenwel zo druk dat ik haast niet meer weet van welk hout pijlen te maken. Maar ik overleef. Ik mag morgen voor een week op skivakantie. Dat zal me goed doen. I need it. Urgently...

Ik ben fier. Fier op zes supermeiden die het beste van zichzelf hebben gegeven en een bijzonder mooi resultaat hebben neergezet na 3 maanden. Fier op de unaniem positieve reacties in de pers. Fier op een zeer mooi TV-programma op Canvas. Fier op het feit dat honderden uitbundige fans de moeite hebben gedaan om verleden weekend af te reizen naar Winterberg.

Bieke, Elfje, Eva, Helena, Leen en Kim reizen net als ik af naar een ski-oord. Ik om op skilatten te gaan staan. Zij niet. Zij gaan deelnemen aan het wereldkampioenschap bobslee voor junioren in Oostenrijk. Fingers crossed, ladies. Heel Vlaanderen duimt. Niet enkel ik.

Ik hoop op 10/2 een leuke tekst te kunnen schrijven over de verrassing van het bobsleeseizoen. Tot dan wordt het hier weer even windstil.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Sorry, maar ik ben meer dan 21 jaar bezig geweest met topzwemmen. En ik kon nooit op verlof.

Anoniem zei

Verlof is voor mietjes

Anoniem zei

Wie op verlof wil moet maar op zijn tanden bijten. Dit hoort niet bij topsport.

Anoniem zei

amai, anonymous, wat ben jij een zaag.

Bert zei

Geniet van je verlof Geert!

Anoniem zei

Ik was in winterberg en t'was zeker de moeite om de meisjes aan te moedigen. T'zijn dan ook supergrieten hé.

Geniet van het verlof en wij blijven supporteren maar deze keer vanuit België.

Bieke zei

"Grieten"?!!
Dames, evt. meisjes, ok! Maar toch geen "grieten"...
Ik ben niet blond he!

Anoniem zei

Veel plezier op skivakantie! Succes aan de bobsleedames...
Daarnet nog eventjes gezien op Het gesproken dagblad, waar je enkel besproken wordt als je voldoende interessant bent =)