maandag, januari 21, 2008

De Laatste Rechte Lijn


Noem het de laatste rechte lijn. Of het laatste oordeel. In feite is het een voorlopig laatste oordeel, tenzij het dit weekend echt tegenvalt. Als alles goed zit, vertel ik zondagochtend tijdens een interview op de Zevende Dag of ik mijn bobsleemeisjes meeneem op wereldreis. Verder dan het Duitse plaatsje Winterberg.

Eerst moet ik voldoende vertrouwen krijgen in het project. Het BOIC heeft onze lat immers zeer hoog gelegd. We hebben niet genoeg met een TOP 25 op wereldniveau, zoals het IOC vooropstelt. Het moet véél beter zijn. En we moeten punten sprokkelen voor de wereldranglijst. En dat doen we niet in Duitsland en Oostenrijk... We gaan moeten rondtrekken. Lake Placid en Salt Lake City (USA), Igls (Oostenrijk), Calgary (Canada), La Plagne (Frankrijk), Altenberg, Königssee en jawel, Winterberg (Duitsland), Cesana, Cortina d'Ampezzo (Italië), Nagano (oei... Japan!), Lillehammer (Noorwegen), Sankt Moritz (Zwitserland).

Gauw een Frequent Flyer card reserveren bij zoveel mogelijk luchtvaartmaatschappijen. Ook voor een koppel bobsleetjes... En sponsorgeld zoeken bij de plaatelijke beenhouwer, bakker, cafés en kappers.

3 opmerkingen:

Bert zei

We duimen voor je Geert (en voor het team uiteraard)!

Anoniem zei

Geert echt knap hoeveel energie je in dit project steekt ! Ik wens je veel sterkte in het zoeken naar een goede oplossing en sponsors om verder te kunnen gaan met dit project!

Rafke Magic zei

als ge naar Salt Lake City gaat... call me ;-)