dinsdag, januari 08, 2008

D-Day


Ik heb het al vaker over d-day gehad in blogland. Deze keer geen d-day voor een marathon, geen d-day voor een bobslee-uitdaging... nee: deze avond komt de eerste aflevering van "Bobslee, Operatie Winterberg" op Canvas. Om 21u10.

Ik heb de aflevering in preview gezien. Het lijkt allemaal mijlenver verwijderd van de vorderingen die 6 meisjes vandaag al hebben gemaakt. Al dat spannends moet er nog aankomen op jullie beeldbuis. Deze avond, volgende week, de week daarna, en dan .... ja dan...

... dan is het ook voor ons (ja, ik reken me erbij) tijd voor de échte d-days (ja, meervoud): 25 en 26 januari is er de dubbele manche van de Europa Cup in Winterberg. Dàn worden de prijzen uitgedeeld.

Duimen. Geniet alvast van aflevering 1, folks ! Op de foto: Bieke, ongeveer 10 seconden nadat ze van mij te horen kreeg dat ze deel uitmaakte van "the Belgian Bobsleigh Ladies".

7 opmerkingen:

Anoniem zei

net de artikels gelezen in de kranten

Nieuwsblad zelfs een dubbele pagina

goe bezig gitaar

el filoe

Stefaan zei

'k zal kijken.

Anoniem zei

Geert, buikje intrekken :-) Henk

Dave Vervenne zei

Knap programma, vooral de beelden van de eerste keer op de bob-baan in Winterberg waren indrukwekkend (die snelheden!) Volgende week kijk ik zeker opnieuw.

Bert zei

Verdorie,
vergeten... shame on me;
al een geluk dat er zondag heruitzending is!

Go Geert go (allez the ladies)

Jan zei

Hoi sportdirecteur ;-)

Leuke eerste aflevering, het smaakt naar meer!

Anoniem zei

awel ik heb ook gekeken en je zo toch ook nog eens gezien hé.
Je hebt ook zo druk hé

Kathleen