zondag, december 30, 2007

schrik voor de weegschaal

In Frankrijk en Zwitserland weten ze alles van lekker eten en andere vormen van genieten. Van lekker fijns op het strand bij 18 celcius, tot verregaande kalorie-extase rond een kaasfondue als het buiten sneeuwt... great extreme sensations. En dat allemaal terwijl mijn meiden de Laatste Show hebben onveilig gemaakt met die bobslee die ik in fullspeed uit Duitsland heb doen komen.

Intussen heeft (fvd) van Humo mij geinterviewd vanop afstand. Lang leve technologie. Volgende week lees ik mezelf in mijn lijfblad-sinds-mijn-16e, en ... zie ik een opgenomen versie van DLS.
(Dat laatste hoop ik. Wie heeft het opgenomen?)

7 opmerkingen:

Rafke Magic zei

damn gitaar, had da dan gevraagd, dan had ik da met plezier opgenomen... maar nu dus ni :-(

Anoniem zei

Hey geert,

Geen paniek!! Ik heb het op dvd staan.

Anoniem zei

Nog maar eens een bewijs dat je op oostvlamingen altijd kan rekenen :-). Ik vroeg me wel nog af hoe de kaasfondue rijmt met het goeie voornemen dat je postte op 19 december ?

Anoniem zei

He Copain,

Staat op mijne digicorder. Een lekkere Pomerol staat hier te chambreren en wacht op den juiste vriend om hem te proeven. Nen gelukkige nieuwjaar via deze weg.

The Godfather.

Anoniem zei

Warempel al meteen opgenomen in de eindejaarsshow van Geert Hoste, wel niet op televisie uitgezonden, maar wel te horen geweest in de theaterzalen =)

Geert Gitaar zei

@Kaat

Er wordt beweerd dat Geert Hoste gisteren op TV toch over de bobslee heeft gesproken.

Geert Gitaar zei

@ Ward

inderdaad, ja ... mijn planning voor deze week is alvolgt:

1) twee keer gaan joggen, 5 km en 7 km
2) twee keer gaan fietsen, 45 km op de weg, en 25 mountainbike

tis vandoen!