donderdag, december 06, 2007

FC DenderIk lees goed nieuws op VRT Teletext.
Cernum's uitdagingen-sponsoring gaat zijn vruchten afwerpen.

Komt ie : (extractje van de VRT, dankuwelverymuch)

Als Mustapha Hadji slaagt in zijn medische en fysieke tests, tekent hij een contract tot eind dit seizoen bij Dender. "Ik ben hier omdat meneer Boskamp mij dat gevraagd heeft", zegt hij. "Boskamp is een grote meneer. Voor hem wil ik deze ene uitdaging nog aangaan. Ik wil hem en zijn club helpen om in eerste klasse te blijven."

Mooi is dat. Toppers hebben net dezelfde ambities als Cernum: Dender in eerste houden.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Boskamp mag eens langs bij Ilse Vaes.

Rafke Magic zei

Boskamp is goe bezig ;-)
Hopelijk gaat het Denders hem beter af dan het François :-)

Anoniem zei

Dender haalt twee cliniclowns in om ze in eerste te houden.

Bossie en Adriaan

zemanfromzecongoberg

lydie zei

ik hou niet van brutale domme hollanders,sorry Geert

Anoniem zei

Ik vind het een beetje een raar idee :

Boskamp's droom is om jonge talentvolle spelers bij Dender te laten ontplooien en dan komt hij uiteindelijk als eerste speler aandraven met een gepensioneerde (ex-)topper ?

Toch een beetje risicovol, iemand van 36 die zelfs nietmeer actief is in het voebal op topniveau kan toch moeilijk wonderen verrichten ?

Anyway, Johan Boskamp knows the way !

Geert Gitaar zei

jullie hebben allemaal wel een punt. Maar Boskamp ook: het is niet met de jeugd dat hij DIT jaar in eerste nationale zal blijven.

Dus : effe een hoger doel, met lichtjes andere middelen. Al de rest telt heel effe niet meer mee. Overleven is nu de boodschap. Het is dus ... inderdaad ... business....

Rafke Magic zei

op Youtube (of via de site van de P-magazine) kan je een filmke vinden met de "mooiste" doelpunten van dieje pee... trust me, die wil ik bij ons in 1e klasse nog eens bezig zien (behalve tegen de Ploeg van 't Stad... dan mag hij gerust op de bank blijven zitten) ;-)