vrijdag, december 14, 2007

BOIC


Volgende dinsdag ben ik samen met mijn meisjes uitgenodigd op de hoofdzetel van het BOIC. Er wordt ons daar plechtig verteld wat de selectienormen zijn waar we moeten aan voldoen om naar VANCOUVER 2010 te mogen.

De spanning hangt in de lucht. In Winterberg, waar de dames momenteel op training zijn, zijn er slapeloze nachten. Hier in Galmaarden ook.

We weten dat het IOC normen heeft voor alle sporttakken. We weten ook dat het BOIC niet mals is, en daar meestal nog een schepje bovenop doet door de lat Tia-gewijs nog hoger te leggen.


Grrr.... ik wou dat het dinsdag namiddag was. Zou ik hen een plezier doen met het logo van ons team, dat ook die Belgische driekleur bevat? Terwijl mijn team niet Vlaamser kan zijn dat het nu al is? Gauw een Waalse erbij halen... Milquet? Ja, Joƫlle Milquet! En haar dan met Bieke als pilote naar beneden laten scheuren... Wie op 8, 15, 22 en 29 januari naar Canvas kijkt, weet wat ik bedoel.

Geen opmerkingen: