donderdag, november 01, 2007

Vakantie


Zo ziet het er hier uit. Geen echte halloween-scène, zo te zien. Elke keer weer klinkt een statement "dat een vakantie nog nooit zo dringend en zo nodig was geweest als deze"... Ook nu weer. Ik weet ook dat - één dag na mijn terugkomst - het andere traditionele zinnetje zal zijn: "Grrrr, eerste dag terug van weg geweest, en 't is alsof ik weeral vakantie nodig heb!".

Maar ik klaag niet. Hopelijk de lezers van deze blog ook niet, want het zal tot 13/11 duren eer hier weer iets nieuws veschijnt. Het zal dan wel spannend wachten worden op allerlei fijns uit Winterberg, want daar zijn ze op dit moment bezig met het werpen van de teerlingen: wie wordt pilote, wie wordt remster, wie zit op de reservenbank, wie komt heelhuids uit de bob, wie gaat over kop, ...

Ik gun de bobsleedames alle concentratie, ze gaan me weinig horen. Na mijn vakantie starten we hun blog op, vlak voor hun eerste EuropCup, in Innsbrück.

Geen opmerkingen: