donderdag, november 22, 2007

Igls


Igls, lees: Innsbruck. Oostenrijk. Ik ben weg. Met Paul "de grote coach". Met Stef "de grote fotograaf". Mijn bobbetjes zijn daar al twee weken. De mannen van "het grote Canvas" ook.

Het uur van de allereerste grote waarheid is aangebroken. Na de wedstrijd bij de junioren van verleden week (met dat onverhoopte goede resultaat), is het nu tijd voor de confrontatie met de grote kanonnen: de open klasse met bijzonder ervaren bob babes erbij uit
Australia
Austria
Brazil
Canada
Germany
Great Britain
Holland
Israel
Italy
Jamaica
Norway
Sweden
Switzerland
USA


Jaja....

Ik duim. Denk eens aan mij. Aan mijn hartslag. Om 10 uur zondagochtend. Omstreeks 13 uur weet ik zowat alles: vreugde, verdriet, feest, domper. Alle richtingen kan het uit. Maar ik ben een believer. En believers denken dat ze het zullen halen.

En wat is dat dan, "het halen" ??? Wel: voldoende veelbelovende aanleg tonen om vertrouwen te geven naar de nabije toekomst. Naar de echte finale "erop-of-eronder" op 26 januari in Winterberg....

Voor de jongens van het perslandschap: +32475326170. Voor de meisjes uit het perslandschap: idem. Woeha.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Warempel een Leterme'tje

Anoniem zei

ben net effe gaan kijken naar de andere bobsleeteams, Braziliƫ heeft volgens mij een probleempje, ze hebben maar 1 rijdster

grtz

filoe

ps. we hebben je gisterenavond gemist tijdens de zes-daagse

ciao