vrijdag, november 30, 2007

Fakken

Het blijft fakken, want de boer, hij ploegt altijd maar voort. Gisteren was ik in Parijs. Bij Alti. En het ging niet over bobslee-babes. Ho nee. Business as usual. Indien een dag 30 uur telde, dan zou ik ze tegenwoordig alle 30 volwerken. Indien een week 8 dagen had, dan zou ik waarschijnlijk om een 9de vragen. Ik zie het al voor mij: "De Negende Dag, met Alain Coninx" ...

Cernum heeft mijn allerhoogste prioriteit. Er moeten zogenaamde targets gehaald worden, net zoals in het bobsleeteam. Bij Cernum moeten om en bij de 100 gezinnen aan het einde van een maand centjes op een rekening zien komen. Aanmodderen kan niet. Mag niet. En ik moet met het directieteam niet enkel denken aan die ene maand en de bijhorende money, maar we moeten zelfs aan het plannen zijn hoe we er met z'n allen in gaan slagen om dat ook in 2010 nog te doen, eind 2015, noem maar op, eind van de eeuw. Het gaat nu zeer goed, maar het moet zo blijven.

Targets in het bobteam zijn er ook. Ook de bobbetjes moeten ondersteund worden. Rekeningen moeten betaald worden. Trainers, bobslee 1, bobslee 2, hotels, vervoer, bobbetjes, ... Tot het eind van januari 2008, na de Europa Cup in Winterberg. Voor mij part tot na Vancouver 2010, droom ik dan. Of Rusland 2014. Ho maar !

Al die bob-administratie wordt opgevolgd door N, de grote vrouw achter de zogenaamd drukke meneer. Indien zij dit niet deed, dan zou ik 10 dagen van 40 uur per dag nodig hebben. Dan zou ik nog veel meer tijd in het bobsleeproject moeten steken.

Wat ben ik een gelukzak.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

zeg niet "de grote vrouw achter de zogenaamd drukke meneer"

maar wel:

"de grote vrouw achter de grote meneer"

JE MOET NIET TE BESCHEIDEN ZIJN!!!

een ex-collega van bij Oracle

Bert zei

Geert (&N.),

't is zoals overal!
Wat zouden wij zijn zonder 'de medam'?
Beseffen ze hoezeer wij onze woorden van dank menenen?

Nog veel werkplezier. Marathonwerken; tof tot aan de meet...