woensdag, november 14, 2007

Bobbetjes


Onze bobbetjes doen het goed. Ze hebben hun doop achter de rug in Winterberg. Dat is niet zonder kleerscheuren verlopen, maar dat had ook niemand verwacht.
Er zijn momenteel geen meisjes die nog niet gecrashed zijn. Het hangt er wel van af hoe je het bekijkt: als leidend voorwerp of als lijdend voorwerp. De nieuwe benaming voor 'pilote' of 'remster' ziet bij deze het daglicht ... Sommige meisjes zijn nog niet gecrashed als leidend voorwerp. Achter de stuurknuppel, dus. Maar in feite is iedereen al minstens één keer overkop of op de zij geëindigd: wie een goed leidend voorwerp is, is dus minstens al eens een keer geaccidenteerd tijdens een afdaling, als lijdend voorwerp, achteraan plaatsnemend in die mooie bobs van ons.


Euh, die mooie bobs zien er dus intussen niet meer zo mooi uit. De meisjes ook niet. Hoewel deze hun blauwe plekken kunnen verstoppen. De bobs niet. Gelukkig blijft het bij schrammen en blauwtjes. Ook de pijnlijke schouder van Kim blijkt na röntgen geen breuk. Liever een kapotte bob dan kapotte meisjes !!!
De meiden zitten momenteel in Igls bij Innsbrück (Oostenrijk), in de internationale bobschool. Daar wordt meteen duidelijk dat ze momenteel niet bij de beginnners thuishoren. We zitten nu reeds in de middenmoot van de schoolpopulatie, en we crashen niet meer. Ik geloof er elke dag een beetje meer in. Nog meer dan voorheen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

:-))))
Henk

Stefaan zei

een gewaagde, gedurfde, prachtige uitdaging. succes!

Geert Gitaar zei

yes, Henk, I owe you the "leidend" versus "lijdend" idea ;-)