donderdag, oktober 25, 2007

Zevende Dag


Een jaar geleden, midden in de Canvas Marathon hype, zat ik met steun en toeverlaat "Paul Grote Coach" in de Zevende Dag om uit te leggen dat het intussen geen pijn meer deed. "Neen", zei ik toen tegen Annelies Beck, toen ze me die vraag stelde, beseffend dat elk fout woord onherroepelijk door Vlaanderen rechtstreeks gehoord en gezien kon worden. Live op TV is spannender dan vooraf opgenomen dingen: je kan dan vlotjes zeggen: "Hopsa, grwwwth, effe knippen mannen!", en dan weer verder praten.

Zondag mag ik nog eens live in de ether. Met twee van onze bobmeisjes.

Spannend. Zaterdag niet feesten, de walletjes onder mijn ogen zijn immers nu al niet meer te corrigeren, zelfs niet na een schminksessie in de VRT-gebouwen...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

man toch! wie zegt er nu "neen" tegen Annelies Beckx?

Anoniem zei

mmmmmmmmm :-p Annelies Beck!

Anoniem zei

het is nu niet meer Beck, gitaar ! pech, he !

Stijn zei

Ha Gitaar,

'k ga zeker kijken zondag. maar kan je me nog aan de link helpen van de mediatheek van de vrt, het nieuwsstukje van de persconferentie. ik ben er zeker van dat dat er heeft opgestaan, maar is ondertussen verwijderd...

(Thaise) groeten...