dinsdag, oktober 09, 2007

Ruzie ?


Mijn sportieve steun en toeverlaat, de grote coach, heeft op zijn blog toegeslagen op een manier die niet door iedereen op dezelde manier is geinterpreteerd. Paul en ik zijn bij wijlen grote kinderen, we pesten mekaar eens graag. Oooo zo graag. Dat is plezant, de boog moet niet altijd gespannen staan. We zijn over die boog immers een boek aan het schrijven en vaak gaat het eens over stress en de bijhorende 'bestendigheid'. Humor en sympathieke pestkopperij ontspannen de boog. Dat werkt.

Op zijn blog maakt Paul een knipoog naar de tijden van Canvas Marathon. Toen moest van alles en nog wat supergeheim blijven. Dat was knap lastig. Soms mislukte dat, met onaangename gevolgen, vooral voor Koen.

Een aantal vrienden en kennissen belden me al met de vraag of het waar is dat de coach kwaad is. Paul kreeg zelfs al een telefoontje van Marc Herremans: "Wa is da met de Geert?". En gisteren hing de VRT bij mij aan de lijn. "Amai, wat is er nu gebeurd?"...

Niks, hoor. Don't panic. Het was een fopje. Paul had writer's bloc. Een grapje verzinnen was de uitweg. Een grapje, gelukkig. Er is geen haar in de boter.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

wie Paul zo een bekke kent, weet dat dit niet gemeend was hoor...

Anoniem zei

Hihi, altijd leuk zo'n verkeerde interpretatie van een grap!