donderdag, oktober 11, 2007

Mailtje


Zeer sympathiek mailtje binnengekregen! (ingekorte versie hieronder)


Geachte heer Vanvaerenbergh,


Enkele weken gelden kreeg ik via de KBSF (Belgische Snelschaats Federatie) een oproepbrief voor de oprichting van een damesbobslee team in mijn mailbox. Helaas kon ik als man zijnde niet voldoen aan een van de vereiste criteria. Dit geeft echter niet, ik heb net als jullie project het doel om in Februari 2010 in Vancouver te staan. Ik wil me namelijk kwalificeren voor de 5000m snelschaatsen.


Mijn echte voorbereiding hiervoor is gestart op 1 juli van dit jaar. Sinds die datum woon ik in de Duitse hoofdstad Berlijn, waar ik samen met de Zweedse Nationale ploeg train.


(...)


Ik hoop dat jullie project zal slagen! Ik denk dat het initiatief zeer goed is, de wintersport is in België nu eenmaal onpopulair. Ik weet daar alles van, mijn deelname aan het Europees kampioenschap dit jaar heeft nauwelijks de Belgische kranten gehaald. Terwijl ik voor de Nederlandse TV "live" een intervieuw moest geven! Hopelijk kunnen jullie hier verandering in brengen. In elk geval zal ik mijn best doen om mij droom te kunnen verwezelijken in 2010. Hopelijk doen jullie dat ook!


Met sportieve groeten.

Kris Schildermans

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vraag me af of hij nog een plaatsje vrij heeft op zijn schaatspak voor een Cernum-label :-;

Geert Gitaar zei

geen slapende honden wakker maken, Ward ...