vrijdag, oktober 26, 2007

Mailtje van JW

Beste,
Ik ben J W uit Moorsel (Aalst), nam deel aan 4 Bobslee wereldkampioenschappen, 5 Europese kampioenschappen en diverse regionale en internationale wedstrijden, dit tijdens de periode 1975/ 1980.

Ik was geselecteerd voor de OS 1980 in Lake Placid, maar door (mijn enig) ongeval en kwetsuur tijdens de Wereldkampioenschappen in St Moritz kon ik niet deelnemen . (Ik ben vermeld in het boek "Olympisch bewogen, honderd jaar Olympisch en Interfederaal Comité" van Roland Renson, Roularta, 2006). Ik was "piloot" van de tweemans en viermans bob.

De laatste 16 jaar werkte ik in het buitenland hoofdzakelijk voor de Verenigde Naties en de Wereld Bank.
Sinds mijn terugkeer ben ik medewerker en lid van het dagelijks bestuur van Eendracht Aalst.

(...)

Hopend om meer van uwentwege te vernemen, verblijf ik met sportieve groeten
Hoogachtend
J W

5 opmerkingen:

Joey zei

J W,

Was je toen niet samen met een franstalige kerel van de kanten Charleroi (zijn naam ontgaat me)? Daar stond nog een oude 2-man Bob waarmee ik enkele europacups, 2 jaar geleden ,heb meegedaan. Heb hem daar onder de kippenmest uitgehaald en in orde gemaakt.

Anoniem zei

Belachelijk hoe het BOIC steeds enorm strenge normen hanteert voor haar atleten, en nu bij wijze van spreken het geld door de ramen gooit. Sporza en VRT mogen voor mijn part stunts uithalen met onbekende sporten, maar dat deze dames enkel moeten finishen om twee jaar op kosten van BLOSO en BOIC te leven...
Misschien mogen ze hun limieten qua moeilijkheidsgraad eens een beetje aanpassen.

Geert Gitaar zei

@ Ar-no!

Je hebt het volledig verkeerd begrepen. Heel dat team werkt op kosten van mijn sponsors, en daar maken BLOSO en BOIC helemaal geen deel van uit.

We moeten bewijzen dat we de steun van die organisaties waard zijn. Dàt is waar we nu mee bezig zijn.

Anoniem zei

Ok, tot januari draait het op jullie kosten. Maar als jullie 'aankomen', dan zal BLOSO en BOIC toch bijspringen?
Wat niet wegneemt dat jullie inzet en motivatie apprecieer, maar ik vind dat dit soort van projecten volledig moet draaien op prive-geld, en niet op geld van de Vadertje Staat. Er zijn genoeg subtoppers die in België niet kunnen doorgroeien omdat ze zich owv financiële redenen niet volledig kunnen ontplooien...

Geert Gitaar zei

@ Ar-no!

Ik volg je wel volledig. Dat BLOSO en BOIC sowieso gaan bijspringen is een kwakkel in de pers. Ik heb ooit gezegd tegen een journalist dat ik op steun hoop, en in de kranten is het woord "financiele" daar aan toegevoegd. Dat komt dus niet van mij.

Ook nog: gewoon "aankomen" is niet voldoende, want dat kan ik zelf ook wel. Ze moeten in Winterberg niet op het podium gaan staan, daar is de tijd te kort voor, maar wel: VOLDOENDE POTENTIEEL EN AANLEG TONEN om verdere investeringen van privésponsors te verdienen.

Niks meer, niks minder. En Jari, wie weet worden het toppers. En wie weet is heel België dan enthousiast, en ja hoor: dan zou het puik zijn indien Vadertje Staat meehelpt. Ja toch?