vrijdag, oktober 26, 2007

Mailtje van HvP

Goede avond meneer Vanvaerenbergh

ik ben HvP uit Steenokkerzeel.

Ik volg de bobslee al meer dan 20 jaar.Ik heb al een wedstrijd of 6 in Winterberg meegemaakt. Waaronder het WK van 1995. Het was leuk om te horen dat er zoveel interesse bestond voor deze sport. Dankzij Hotel Steymann ben ik 2 jaar geleden met een taxibob afgedaald.

Met een goede begeleiding zouden jullie in de opzet wel eens kunnen slagen. Want dit is van groot belang.12 jaar geleden hadden we ook een piloot met een slechte begeleiding. Resultaat na 2 jaar gestopt. De namen die ik gelezen heb zijn belovend. Het is een sport van veel trainen en hard worden, snelheid hebben en soepel zijn gecombineerd met durf.

Ik wens jullie veel succes en later ontmoeten we wel eens op de baan van Winterberg.

Tot dan, HvP


-------------------------------

Beste H uit S,

Wie was die piloot die slecht begeleid werd een tijdje geleden?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goede morgen Geert Gitaar
de naam van de piloot was Freeling.
Hij heeft ook aan MotoCross gedaan.Hij heeft meegedaan aan het WK van
1996.


Ik zal zeker kijken naar de zevende dag.
Groeten H.V.P.

Anoniem zei

Geert ik moet een fout recht zetten.Het was het BOB-WK van1995 in
Winterberg dat hij meedeed.