maandag, oktober 08, 2007

Honfleur

Anderhalf jaar geleden schreef ik in deze blog over Kopenhagen. Tussen Le Havre en Deauville ligt de mini-versie: Honfleur. Ik was er dit weekend om uit te blazen na de hectische Cernum- en Bobslee-dagen. N. had me een verrassingsweekend cadeau gedaan voor mijn 42e.

Ik vrees dat ik dringend moet gaan zwemmen, joggen, fietsen, want er zullen wel een paar grammetjes bijgekomen zijn.

Over "zeker niet afvallen" heb ik nog mooie anecdotes te vertellen. De Bob babes hebben zo'n opdracht meegekregen van professor Goris aan de KULeuven. Afvallen zou nefast zijn voor het bob-succes. Bijkomen niet, op voorwaarde dat het geen vet is. Spiermassa kweken dus. Het wordt geen makkie. Want ook aan de conditie moet gewerkt worden. En dat gaat nogal snel gepaard met gewichtsverlies...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

en Geert, ben je ondertussen al terug beginnen sporten sinds je blessure van de barbecue (verzwikte voet)?

Geert Gitaar zei

een beetje.
een heel klein beetje.
een heel klein beetje zwemmen.
zeer weinig fietsen.
te weinig joggen.
maar ik bouw.
bob de bouwer.

vrienden noemen me "Nonkel Bob".
anderen "Bob Sleen".