maandag, oktober 15, 2007

6 !!!


Het is trekken en sleuren geweest. Bonken en stampen. Alles er uit persen. Hoofden die rood aanlopen van de inspanning. Ik heb meisjes bezig gezien die het allerbeste van zichzelf hebben gegeven. Ik heb ook een bobtrainer gezien die enthusiast orakelt dat deze meisjes potentieel hebben, aan de basis reeds, om er iets moois van te maken op die bobbanen.

De eerste aflevering van "Bobslee, de olympische droom" (Canvas, 8-1-2008) is ingeblikt. En vanaf volgende zaterdag werken we aan de tweede aflevering. Daarna de derde. En ook de vierde zal volgen. Dat we nu weten dat de drie andere episodes zullen gemaakt worden, verklapt tevens het antwoord op de bangelijke vraag: "Hebben we nu een Believers Bob?"...

JA !

Wie rechts op deze blog leest, ziet : "Nog 102 dagen...." (wie deze post op een andere dag leest, ziet natuurlijk iets anders. Ha ja.)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

alle bobgirls een dikke proficiat.naar het schijnt geeft een afdaling in een bobslee de zelfde druk op je lichaam als in een f16 straaljager. Nu dan heb je echte powergirls in Vlaanderen. Leve de vrouwen. Jullie zijn nu al de trots van Belgie.

Geert Gitaar zei

een afdaling geeft G4 à G5, en bij een F16 kan dat tot G7 gaan, heb ik me laten vertellen.

maar : G4 à G5 is ook al bijzonder sterk, hoor!!! Ik heb het aan den lijve ondervonden !

Rafke Magic zei

bij 't opstijgen van een F16 zijn de G-krachten zo groot dat de piloten enkele seconden "bewusteloos" zijn ;-)