vrijdag, september 07, 2007

Zazie


Toen ik 5 was, hield ik van de Dolly Dots, Abba en Boney M. Dat was niet gestaafd op enige muzikale kennis. Op wàt juist, weet ik niet meer. Vergeten. Ik denk zelfs dat ik eerder rond de 8 zal geweest zijn, toen.

Farah, net geen 5, slaagt er in om zélf met de muis de iMac te teisteren en met iTunes vervolgens een greep uit het volgende werk te doen (haar favourites, ze weet ze staan, want ze herkent de beeldjes)

  • White Stripes (Seven Nation Army)
  • Zazie (Des rails)
  • Khaled (Aicha)
Goe bezig. Zazie is bij de Vlamingen niet gekend. Jammer. Ik ga haar zien in het najaar in Vorst.

1 opmerking:

Kaat zei

Ik ken Zazie precies ook niet. Tegenwoordig draai ik vooral "There must be an Angel" van Eurythmix grijs, voor zover je met een witte ibook een plaat grijs kan draaien uiteraard...

Goed idee trouwens! Je kan niet jong genoeg met een Mac beginnen spelen/werken/prullen (kan je met een kwaliteitscomputer prullen?!) =)