dinsdag, september 18, 2007

Spanning


De spanning stijgt. Niet alleen bij Geert Gitaar, ook aan de Reyerslaan. Er wordt nogal wat getelefoneerdopgebeldgevoicemeeld. Over de kandidates die zich melden. Tientallen, daar gaat het momenteel om. Ooit moeten we een keuze maken. Ik ga me niet moeien. Ik kan dames immers niet testen op sportieve explosiviteit. Nog minder op fysische paraatheid om 100 m te sprinten.

Ik kan enkel toekijken. En aan de grote coach vragen wie het uiteindelijk wordt. En dààrna, pas daarna, ... vragen stellen over motivatie en de wil om er te geraken. Believe. Succeed. Dàn, dan komen we op mijn terrein.

Ik heb dus nog 2 weken geduld nodig. Canvas ook.

Wie heeft de trailer al gezien op Canvas? Wie heeft in de pers al iets gelezen? Wie heeft zich al gemeld?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wie heeft de trailer al gezien op Canvas?
IK

Wie heeft in de pers al iets gelezen?
IK

Wie heeft zich al gemeld?
GEK ZEKER?

David aka Letman zei

Tijdens een interview voor televisie met Kim Gevaert tijdje geleden is het ter sprake gekomen maar de trailer heb ik nog niet gezien en op Canvas-site heb ik hem nog niet gevonden.

Anoniem zei

JA ! gisteren eerste keer op Canvas gezien.

Het avontuur is nu echt gestart, 't zullen spannende maanden worden, ook voor onze Geert denk ik.

Anoniem zei

Hier bij A te K ligt er een kranteknipsel uit de GVA over de nieuwe avonturen van de sponsor van FC Dender ;)

Anoniem zei

ik heb me opgegeven en vandaag telefoon gekregen dat ik bij de geselecteerden ben!!
Voor mij wordt het misschien zelfs nog spannender dan voor u...

Bert zei

ik loop wat achter in blogland maar nog niets gezien Geert...