dinsdag, augustus 21, 2007

Wetsuit

Tijd om 'n wetsuit te kopen. Het zal nodig zijn. Hierna volgt waarom.

Het is de laatste tijd mijn gewoonte om mails met Sylvie met jullie te delen. Vandaag schreef ze hetvolgende:

"Dag Geert,
Al bekomen van onze prestatie? Ik vond het in ieder geval zeer leuk en we hebben dat goed gedaan! Volgende keer nog meer. En misschien probeer ik ook wel eens een ganse... achtste triathlon wel te verstaan..."
Hmmm.... ik had het er zondag na de Mr T triathlon al met hare Fabrice over gehad. Fabrice el sympatico heeft zondag immers de hele 1/8-triadinges zelf uitgezwomgefietsgelopen zonder al dat leed teamgewijs uit te besteden.

Mooi, maar nu bijt de microbe. En niet enkel bij mij, maar blijkbaar ook bij Sylvie. En wat blijkt: ik kom vandaag binnengewandeld bij Cernum en het duo dat volgend weekend in Knokke een hele 1/8-tria-enzovoort doet (Koen De Koker en Hans Devos) loopt ook luidop te dromen van een kwart-dinges. Allee hop, de microbe bijt niet enkel, ze is ook besmettelijk.

Bon, zo gezegd, zo gedaan: nieuwe targets voor volgend jaar:

  1. Sterke Peer Wuustwezel - 1/8 maar helemaal zelf
  2. Mr T Gent - 1/8 maar helemaal zelf
  3. Zwintriathlon - 1/4 maar helemaal zelf
Al dat fijns voorafgegaan door

  1. de hele finale van de Ronde van Vlaanderen, alle hellingen, dus 140 km
  2. 20 km door Brussel
Ik twijfel aan de marathon van Antwerpen. Maar verleden week zei de intussen beruchte An Bogaerts: "ach, pfff, Geert, kijk, als ge New York hebt uitgelopen, is al de rest toch overbodig?".

Heeft An gelijk?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

allemaal goed en wel, maar hoe zit het met dat boek met de coach? (iemand anders vroeg er ook al naar!!!!!!!)

Dave Vervenne zei

Als ik tegen dan een goede fiets heb (nog een beetje sparen), doe ik de 1/8ste Sterke Peer volgend jaar ook volledig. Daarna zie ik wel.

Ik zou die Antwerpse marathon ook laten voor wat het is, recreatieve triatlon geeft volgens mij veel meer voldoening en een gevarieerde training die - indien er niet overdreven wordt - weinig tot geen blessures oplevert. Je zwemt, fietst en loopt: idealer kan niet. Hier en daar eens een 5 of 10 km-wedstijd lopen en misschien een halve marathon kan ook nog (zo zou ik het doen).

Dave Vervenne zei

Waar kan ik de wetsuit van de foto vinden? Is een prachtig gestroomlijnd modelletje ;O)

Anoniem zei

Ja idd. sexy dat wetsuit Geert!

Hier in Tollembeek regent het... In Galmaarden ook?

Geert Gitaar zei

@ anonymous

dat boek met de coach komt er. In de winkel in zomer 2008 is nu de prognose.

Geert Gitaar zei

@ warrior

Hier in Galmaarden regent het zodanig veel dat ik het vermoeden heb dat Tollembeek benadeeld wordt....

Geert Gitaar zei

@ Dave

Dat pak: is een foto van mij van de tijd VOOR Canvas Marathon ;-)