maandag, augustus 06, 2007

Werk aan de winkel


Na een hele winter, lente en de eerste helft van de zomer pure focus te hebben gelegd op fietsen, is het nu weer tijd voor een hoopje jogwerk. Volgende zaterdag ga ik immers met vier Cernum teams deelnemen aan de Sterke Peer triathlon in Weestwuuzel. Vooraleer ik daar op het podium kruip met mijn gitaar, ram ik er effe 5 km door. Niet op de fiets en ook niet in het water. Joggen, dus.

Dat is niks, hoor ik je zeggen. Maar mis: de verrassing was groot toen ik deze ochtend Lola overtuigde om me te volgen naar de Finse piste in Galmaarden. Loodzware benen. Hartslag niet onder 140 te houden. Het is dus allemaal snel verleerd. Mijn laatste jog is slechts 4 weken geleden. Raar. Nee, erg. Werk aan de winkel. Fietsen is goed voor de basisconditie van een jogger. Maar het is slechts een minieme basis, blijkbaar.

4 opmerkingen:

Rafke Magic zei

zwijg stil... 'k had hetzelfde voor met de eerste voetbaltraining vorige dinsdag (slechts 2 weekskes gestopt tijdens 't verlof... en precies of "alles" was weg)
MAAR... 't komt héél snel terug ;-)

Unknown zei

Nu mijn twee kleine zonen (waarvan de jongste nog nachtvoeding dient te krijgen) voor een ware organisatiewijziging zorgen, moet ik jammer genoeg dikwijls de sportieve activiteiten schrappen. Gevolg: weinig gelopen de laatste tijd (en nu vrijdag loop/strompel ik de strandloop van 10 km in Heist), geen zwembad/zee/waterplas gezien de laatste tijd en nu zaterdag zwem/spartel ik de 500 meter van de trio-triatlon. Zondag kan ik gelukkig uitrusten! ;Op

Anoniem zei

tja, ik ken dat fenomeen ook, maanden getraind voor de bierfeesten, 3 weken thuis met een levercrisis, daarna alles terug moeten opbouwen zogoed als vanaf nul, maar gelukkig zoals rafke al zei komt alles snel terug.

groetjes

filoe

Geert Gitaar zei

gijlie zijt een schone bende bij mekaar, ja.