vrijdag, augustus 17, 2007

Sterke Peer


Er zijn - gelukkig maar - geen kiekjes van mijn sportieve activiteit op de triathlon in Wuustwezel. Een misverstand zorgde er voor dat ik met loopkledij aan de start verscheen, terwijl iedereen verbaasd zei: "Awel, Geert, waar is je fiets?" Ik zou geen mails lezen tijdens mijn vakantie, maar dit nobel initiatief resulteert dan in the mistake of the year... In grote paniek een fiets gezocht in Wuustwezel en die dan nog gevonden ook: een mountainbike, zadel te laag maar niet meer wijzigbaar wegens geen tijd meer. Geen kliekpedaalschoenen (hoe noem je zoiets?), dus met een paar runner's Nike's aan de start van het fietsgedeelte op een bike die ik niet ken en waarvan het versnellingsapparaat een groot misterie blijkt te zijn in de eerste 3 km. Toen na 2 plaatselijke rondes Sven Nys en Nick Nuyens me inhaalden en voorbij staken, leek het alsof ik stil stond. Vaak aan P. gedacht, die ik niets vermoedend op stal had laten staan. Hel! Dat komt nu spontaan in me op, terwijl Koen denkt en gelijk heeft: "hel" hoort bij Darfour. Niet bij Wuustwezel. Foto's vind je op de Cernum blogspot "in Motion". Gelukkig geen foto's van mij.


Des avonds mocht ik ten dans spelen met mijn copains van Duran Duran. Genoten. Marc Herremans ook, liet hij weten. Piet "Ozark" heeft gekeken. Geena Lisa ook. Dringend eens polsen wat zij van mijn gekras vonden.

(fotograaf van dienst in Wuustwezel: Dirkske Tennisleraar, de grootste fan van Duran Duran)

1 opmerking:

Anoniem zei

je optreden was goed. heb je niet gezien op die fiets. Nys en Nuyens wel.