woensdag, augustus 08, 2007

Nieuw PR


Tijdens de laatste telraamgebaseerde zwemsessie heb ik een nieuw persoonlijk record gevestigd: 1 km zwemmen in 25 min 02 sec. Dat lijkt traag voor al diegenen met talent, maar dat is wel 3 minuten sneller dan mijn vorig record.

Hoe komt dat nu? Het komt hoofdzakelijk door het feit dat ik nu 100% crawl zwem in plaats van een mix met schoolslag. Vermoed ik.

Als ik daar nu nog een minuut of twee af krijg, mijn 45 km fiets in anderhalf uur, en 10 km loop in 1 uur, dan denk ik een kwarttriathlon aan te kunnen onder de grens van 3 uur mits de wisseltijden een beetje in te calculeren.

Traag, denken diegenen mét talent, vrees ik.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Traag???? Chapeau, ja!

Wat vind de coach daar van?

Geert Gitaar zei

Hij is pestkopgewijs meer bezig met het wereldschandaal dat Geert Gitaar met een Pinarello rijdt ipv van met een Colnago ...

Anoniem zei

hij is daar mijns inziens terecht mee bezig

congobergman

Rafke Magic zei

niks van aantrekken... ik zou het ni kunnen, dus chapeau!!!

doeme, had ik me vroeger maar wa meer op de voetbal geconcentreerd... ene CH, ooit nog zeer getalenteerd bezig op 't Kiel, verdient nu (hij is net verkast van SC naar WBA) zo'n slordige 60000€ per maand, da's nét iets beter betaald als een senior BI consultant ;-)

Anoniem zei

Traag? Alleen voor diegene die rapper zijn hé!
Ik zeg altijd "doe het maar eens na"
Zelf zou ik dit niet kunnen. Dus RESPECT.

Dave Vervenne zei

Traag traag traag... wat is traag?

Als je mij nu zaterdag ziet spartelen in de Weestwuzelse plas, dat zal pas traag zijn! ;O)

Ik vind nog altijd dat de geleverde inspanning telt en niet of het nu snel of traag was. Dus chapeau!