vrijdag, augustus 17, 2007

Met Canvas Sylvie

Het is een tijd geleden dat ik haar nog ontmoet heb. Ik heb het genoegen om in haar team deel te nemen aan de Mr T. Triathlon in Gent. Aan de Blaarmeersen, nu zondag. Sylvie én de Blaarmeersen: memories...

Sylvie zwemt. Ze mailt vandaag:
"Ben eergisteren al eens in het ijskoude water gaan zwemmen. brrrrr, ik snakte naar adem van de kou! 18 minuten gedaan over een afstand die Fabrice 750 m noemt, maar ik ben niet zeker of dat juist is. Met die tijd moet ik ongeveer ergens in de middenmoot terechtkomen... "

Ik fiets. Mét P. Deze keer vergeet ik haar niet.

Ann loopt. Vooral omdat zij dat goed kan. Ik zal dus mooi omringd worden, zondag. Zien dat ik niet blunder. P. zit dus nu reeds in de koffer. Dringend een mail sturen naar Sylvie: "Ben je zeker dat ik fiets? Niet lopen? Zeker? Hmmm".


(foto : Sylvie en ik. Die dansende griet in het midden is Pauline De La Forêt.)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

hoe gaat het met de andere lopers van canvas? Joke? Frank?

Anoniem zei

vraagje vergeten.

Heb jij ooit eens niet beweerd dat Canvas die programma's terug ging uitzenden, Gitaar?

Geert Gitaar zei

Dat van die heruitzending kwam van bij Canvas zelf. Ze hebben dat blijkbaar niet gedaan. Zal eens uitvogelen waarom.

Met Joke alles goed, is lang geblesseerd geweest aan ITB.

Koen: zie zijn blog. Nog steeds sportief actief.

Christine niet meer gehoord.

Wie is Frank?

Anoniem zei

Heel zeker, Geert! Je zult dat goed doen! Vier rondjes rond de Watersportbaan, we hebben daar zo vaak gelopen. Met de fiets moet dat peanuts zijn...
Sylvie

Anoniem zei

Hoe hebben jullie het gedaan?