donderdag, juli 26, 2007

Telraam


Het is zo ver. Mijn days-off staan voor de deur. Ik heb het nodig. Heel hard. Vrijdagochtend zal ik voor drie weken verdwijnen uit de bizniz. Voldoende tijd om te herbronnen en met mijn telraam bezig te zijn tijdens de veelvuldig geplande kwart triathlonnetjes in en rond mijn achtertuin. Ik moet immers trainen:
Waar ik het meest van al naar uitkijk, is naar mijn gastoptreden als gitaristje tijdens de afterparty bij Marc Herremans' Sterke Peer dag in "Weestwuuzel" (zoals hij zelf altijd zegt). Ik ga met mijn copains van Duran Duran (jaja, dat is echt de naam van JP en Jos) een aantal songs brengen, unplugged, mét mijn geile semi-acoustische sigaar. Ter ere van Marcske Mad Max. Als jullie om 21u in Weestwuuzel zijn, maken jullie dat allemaal mee. Hint hint.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

sterke uitspraak gitaar! de woorden 'verdwijnen' en 'trainen'in een zelfde alinea gebruiken ;-)

Unknown zei

Het hangt er allemaal een beetje vanaf of ik op de afterparty ga blijven (met mijn twee jonge zonen). Wel dien ik deze week DRINGEND een zwembad op te zoeken om op 11/08 toch enigszins levend uit het water te geraken tijdens het zwemonderdeel ;O)

Vorige week heb ik alvast een nieuwe badmuts gekocht, een zwembroek had ik al. Hopelijk zijn de temperaturen die dag wat te doen want een wetsuit heb ik niet in mijn kleerkast hangen...

See you in Wuustwezel!

Anoniem zei

en toen...toen bleef het even stil =( Hoe verloopt je voorbereiding nog voor de triathlon? Alles gaat naar wens? Veel succes ermee alvast!